Irodatérkép

Fedettpályás izzadási lehetőségek Budapesten

2017. március 01. 13:59 - MeNa

Essen eső, hulljon hó, egyre több budapesti irodaházban lehet aktívan sportolni. És nem csak az irodistáknak.

A multinacionális és nagy vállalatok egyre inkább előtérbe helyezik a munkavállalók elégedettségét, melyet egy kellemes, kreatív munkakörnyezettel, valamint szolgáltatások sokaságával próbálják elősegíteni. Ennek egyik eszköze ma már a „házon belüli” sportolási lehetőség.

weights-646497_1280.jpg

A munkahelyi sport előnyeivel sokan foglalkoztak már, amit az utóbbi idők tapasztalatai is alátámasztanak. Ma egy A+ kategóriás irodaház alapfeltétele a biciklitároló, öltöző és zuhanyzó, mely a sportos munkába járást segíti elő. Az sem lehet ürügy, hogy izzadtan, kimelegedve érkezünk a munkahelyünkre, hiszen minden körülmény adott már a felfrissüléshez.

Sorra jelennek meg a sportlétesítmények, fitness termek a meglévő és új épületekben is. Szerencsére a cégek is kezdik felismerni ennek fontosságát, és olyan épületet igyekeznek választani, ahol akár házon belüli testmozgásra is van lehetőség. Ezekben az épületekben az ott dolgozóknak lehetőségük nyílik akár ebédszünetben, munka előtt vagy munka után igénybe venni ezen szolgáltatásokat, mely pozitívan hat az egészségükre, ezáltal munkahelyi teljesítményükre is.

Lassan tehát elmondható, hogy aki nem kibúvókat keres, hanem valóban szeretne munka mellett egészségesebben élni, sportolni, annak ma már minden lehetősége megvan rá! Magyarországon szerencsére a cafeteria rendszer is szorgalmazza, hogy a munkavállalóknak kedvezményes sportolási lehetőséget is biztosítsanak.

„Az "A" kategóriás irodaházak egyre jobban vizsgáznak. Idén eddig két új fitness központot adtak át: januárban nyitotta meg kapuit az Átrium Parké, de szintén most nyílt a GE belső használatú edzőterme a Váci Greensben. A Duna Tower irodaház egy egész különleges rendezvénnyel próbálja mozgásra bírni az ott dolgozókat: rendszeres lépcsőfutást szerveznek a 18-dik emeletre.

A fitness termek nagy része nem csak az adott irodaház munkavállalói számára elérhetőek, általában a nagy közönség előtt is nyitva vannak, így egy-egy adott épület ismertségét vagy akár megítélését is növelik.„ – mondta össze Gyulai Zsófia, a Robertson Hungary irodapiaci tanácsadója.

Budapesten az alábbi irodaházakban érhető el közvetlenül fitness vagy sport központ:

Buda: Mom Park Offices,  Bécsi Corner, Szépvölgyi Irodapark

Pest, Váci út: Center Point, River Estates, Átrium Park, Váci Greens, Madarász Irodapark, Gateway,

Pest, Belváros: Bank Center, Central Udvar, Corvin irodaházak, Roosevelt, Oktogon Ház

Pest, egyéb: Millennium Towers, Hermina Towers, Lurdy ház, R70, Spirál Irodaház

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaterkep.blog.hu/api/trackback/id/tr9112298477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása