Irodatérkép

Mire jó az Andrássy út eleje? Például cégközpontra!

2017. november 20. 06:00 - TothGeza78

eladó/kiadó

A belváros irodái eléggé tele vannak, de szerencsére azért akad még egy-két kiadó gyöngyszem. Például az Andrássy út legjobb részén, a Deák tértől pár lépésre találtunk egy nagy egybefüggő kiadó irodaterületet a patinás Krausz Palotában.

Az Andrássy út helyszíne mindig is az elegancia szinonimája volt. Nem is szólva a patinás sugárút Opera és a Deák tér közötti, legbelső szakaszáról. Aki a legjobbat, a legelegánsabbat, az igazán exkluzív „főhadiszállást” szeretné magának, illetve cégének-vállalkozásának, az bizony errefelé keresgél. Ezen a szakaszon sajnos eleve nincsen túl nagy választék, az pedig, hogy majdhogynem ezer négyzetméternyi, egybefüggő irodát találjunk, szinte a csoda kategóriájába tartozik.

Mi viszont nemrég bukkantunk rá egy remek ajánlatra, amely a Krausz Palotában egy egész emeletre, 900 négyzetméter egybefüggő (!) területre szól, és a környék ajánlataihoz képest is kiemelkedő miliőt kínál a legigényesebb irodát kereső bérlőknek, méghozzá nem is rossz áron. Elsősorban olyanoknak, akik a polgári eleganciát többre tartják, mint az ultramodern megoldásokat.

Itt nagy belmagasságú, hatalmas ajtókkal tagolt, selyemtapétás falak közt dolgozhatnak egy nívós vállalkozás kollégái. A munkatermek is 40-60 négyzetméteresek, és gyönyörű fa parketta van, melyek így együtt pazar eleganciát kölcsönöznek a helyiségeknek.

krausz_irodahaz.png

Ahogy említettük, a helyszínnek egyáltalán nem kell reklámot csinálni: az Andrássy út elején egymásba érő luxusüzleteket, a megújult Deák teret, az Operaházat és a közeli Szent István Bazilika nívós környékét mindenki ismeri, aki már járt Budapesten. A közlekedési lehetőségek is kiválóak, persze főként a közösségi közlekedéssel, biciklivel, esetleg taxival érkezőknek, de a környéken több parkolóház is található.

A kerékpározóknak az irodaházban nem csak kerékpártároló, de tusoló is ki van alakítva, ami egy ilyen belvárosi lokációban rendkívül nagy kincs. (Ugyanilyen különleges előny, hogy az épület pinceszintjén rengeteg raktározási lehetőség van, amit a bérlőnek igen jó feltételekkel rendelkezésre tudnak bocsátani, így rengeteg hely megspórolható a fenti irodatérben!)

A házról még érdemes tudni, hogy itt működik a Forbes magazin szerkesztősége és hosszú ideje stabil bérlő egy filmes, produkciós iroda is.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaterkep.blog.hu/api/trackback/id/tr7313288737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FF 2017.11.21. 08:44:16

Lemaradt az (x).
süti beállítások módosítása