Irodatérkép

Kezdő cég jó helyen? Van egy ötletünk.

2017. május 08. 06:00 - TothGeza78

Egy iroda vagy méreg drága, vagy pimaszul olcsó, ám egy átlagos cégnek egyik véglet sem jelent ideális megoldást. Szerencsére akad olyan ajánlat ma a piacon, ahol igen jó áron tisztességes minőséget kapunk a pénzünkért.

Róka fogta csuka helyzetbe tud kerülni számos kezdő cég, amely kis erőforrásokkal próbál elfogadható irodahelyiséget bérelni. Egy nagy „A” kategóriás irodaházban kis helyiségeket nem nagyon adnak ki, de ha akad is, szerény méretű cégközpont, akkor is már egy 20 négyzetméteres szobácskáért szinte egy nagy lakás bérleti díját kell havonta kicsengetni.

A másik véglet a négyzetméterenként ezer forintos (fapados) bérleti díj, ám ez esetben „középkori” állapotokkal kell szembenéznie a bátor cégtulajdonosnak valamelyik isten háta mögötti, romos gyártelepen. Szerencsére létezik az igazi közép kategória, ahol már kétezer forint körüli díjtól elérhetők szépen felújított, ráadásul kis alapterületű irodahelyiségek. Új nyílászárók, klímaberendezés, szebb burkolatok és napfényes irodaterek várják azokat, akik nem tudnak havi szinten cégközpontjuk bérléséért cserébe egy kisebb vagyont kifizetni.

ratot_irodak1.png

A Rátót Centert érdemes felkeresni azoknak, akik a mai piacon szinte alig létező, megfizethető középutas megoldást keresnek. További hatalmas előnye, ennek a kis irodaháznak, hogy egyre több startup cég költözik ide. Így az épületben van ping-pong szoba, külön játék szoba darts-szal, sőt egy pihenésre, feltöltődésre alkalmas „babzsákos” helyiség is.
Ha pedig ez sem lenne elég, akkor van lehetőség, hogy óradíjas alapon megoldjuk kisebb cégünk iroda igényeinek teljesítését.

A bérbeadó kiemeli azt is, hogy azok, akik a XIV., XV., vagy a XVI. kerületből járnak dolgozni, könnyedén 1-1,5 órányi napi utazási időt is spórolhatnak, hiszen reggel és délután személyautóval átbumlizni a városon embert próbáló teljesítmény. Elég, ha csak arra gondolunk, mekkora tortúra a reggeli vagy a délutáni csúcsforgalomban Pestről Budára, vagy éppen Budáról Pestre átjutni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaterkep.blog.hu/api/trackback/id/tr3012485699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása