Irodatérkép

Most kell irodát szerezni! Viszonylag olcsó lesz.

2017. június 30. 06:00 - TothGeza78

ELADÓ/KIADÓ

Sokan mennek a tömegek után: tavasszal vagy augusztus végén, esetleg ősszel keresnek lakást, irodát. Viszont ilyenkor mindenki keres, különösen manapság, amikor vevő, bérlő is akad a piacon bőven. Az okosabbak – tartozzon Ön is közéjük – igyekeznek a ciklusokkal szembe menve vásárolni, bérelni – nem a hullámok hátán hánykolódni és több potenciális bérlővel versenyezve irodákra licitálni.

Siessen tehát, mert augusztus 20-a után a kis és közepes cégek vezetői is visszajönnek a szabadságból, sokszor azzal a nagy elhatározással, hogy ők most, ha törik, ha szakad elköltöztetik a céget.
A költözés időpontja megint más tészta, de az új bérleti szerződést próbáljuk még a késő nyári-kora őszi nagy szezon előtt nyélbe ütni.

Azon cégeknek, amelyek a belvárosban szeretnének bérelni és nagy tereket keresnek, ideális választás az V. kerületi Honvéd Center. Ebben a felújított épületben négy szinten válogathatunk és minimum 338 nm-es vagy annál nagyobb irodák közül választhatunk. 

honved_center.png

Ugyanakkor akad olyan elegáns, modern irodaház is, ahol már 15 négyzetmétertől egészen 500 négyzetméterig bérelhetünk a cégünknek "otthont". A bérleti díj nem éppen kevés, 13 euró/nm/hó + üzemeltetési díj. 

regus_iroda.png

 

Miért is? Hát persze, azért, mert a bérbeadó is tudja, hogy egész július és augusztus első fele „halott” lesz, ha be is akad egy-egy érdeklődő, a roham az új kenyér ünnepe után kezdődik majd. Ha tehát valaki akár július egytől, akár augusztus egytől kiveszi az irodáját, akkor az az 1-2 hónap talált pénz lesz a bérbeadók nagy többsége számára!

Ha ezzel bérlőként tisztában vagyunk, bizony alkudhatunk, sőt még versenyeznünk sem kell.
És ha ez még nem elég, mivel a roham előtt érkezünk, még válogathatunk is – jó esetben – a legjobb adottságú szobák, helyiségek közt.

Ha viszont nagyobb igényeink vannak, nem fél tucat munkatársról, hanem legalábbis több száz négyzetméterről van szó, bizony egyáltalán ne sajnáljuk a szakértői segítséget. Szerencsés esetben jóval-jóval többet spórol nekünk egy tisztességes szakember a jó tanácsaival, mint amennyibe a szolgáltatása fog majd kerülni. (Ő nem csak olcsó irodát fog találni, mint például EZ ITT, hanem olyat, ami épp a mi igényeinknek a legjobban megfelel, a legoptimálisabb választás).

Az irodaház a Váci iroda folyosó kiemelt pontján, az Árpád híd pesti oldalán található és már 40 négyzetmétertől elérhetőek az ajánlatok. Az ár is sokkal olcsóbb, mint egy belvárosi iroda épületnél, 6-9 euró/nm/hó + üzemeltetési díj. 

vaci_ut_110.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaterkep.blog.hu/api/trackback/id/tr2012598479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása