Irodatérkép

Új trend: Menekülés a belvárosból

2017. május 09. 20:16 - TothGeza78

ELADÓ/KIADÓ

Ha irodáról van szó, akkor van élet a belvároson és a népszerű „irodafolyosókon” túl is. Az előbbiek esetén csillagászatiak a bérleti díjak és ráadásul a parkolás is nehézkes.

Az emberek többsége a belvárost vagy a sugárutak mentén elhelyezkedő irodatömböket preferálja, és kétségtelen, hogy sok előnye van az ilyen hatalmas irodaépületeknek. Nagy hátrányuk viszont, hogy a jó tömegközlekedéshez általában drámai parkolási helyzet társul.

pexels-photo_1.jpg

Még akkor is nehéz gépkocsival helyet találni, ha az utcai parkolás fizetős. Ez nem csak az ott dolgozóknak, de jellemzően az ügyfeleknek, partnereknek is sok bosszúságot okoz. Ugyanakkor Budapestnek akadnak olyan részei, amelyek kijjebb esnek a belvárostól, parkolási helyzetük sokkal jobb, azonban irodákkal gyengébben ellátottak.

Így például a Kerepesi út mentén a városból kifelé haladva csak egy-egy elszórt kis irodaház bukkan fel. Tehát, akik ezen a környéken laknak és saját cégüknek vagy egy általuk vezetett vállalkozásnak keresnek helyet, azok igen csak gondban vannak, kiváltképp ha nem a szuper luxus kategóriát keresik. Ugyanakkor Zugló külső részein elég sok még a szedett-vedett gyártelep, ahol olcsó ugyan az irodabérlés, de ezek többsége a legigénytelenebbek közé tartozik.

Szerencsére találhatunk üdítő kivételt is a sivár felhozatalban. A Rátót utcában – Gvadányi út közelében, a Füredi úti lakótelep mellett, a Rákos pataktól sétatávolságra – található a felújított Rátót Center.

ratot_iroda1.png

Az irodaház hatalmas előnye, hogy akár 15 négyzetméternyi szoba is bérelhető benne. A helyiségekben új nyílászárók, légkondicionáló berendezések és laminált padló is található. A szokásos portaszolgálat mellett, kiemelt előnye a háznak, hogy nem csak egy-két távközlési szolgáltató, hanem négy vállalat is nyújt internet szolgáltatást.

Ennek révén a bérlők könnyen kiválaszthatják a számukra legkedvezőbb internet előfizetést. Mindemellett a bérbeadó kiemelten rugalmasan áll a bérlők kéréseihez. Arra is van lehetőség, hogy a bérbe vett szobákat akár azok falait, igény szerint változtassák, vagy például egyedi színekre fessék.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaterkep.blog.hu/api/trackback/id/tr8312485667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sterbinszky Tivald 2017.05.11. 05:43:27

Ezért mennyit fizettett a rátót center?
Ja, csikó tojás van az irodaházban? A bérlők felváltva költhetnék ki a kis csikót!

Kommentelő 007 2017.05.11. 07:39:06

Hát igen, ennek a cikknek így erősen reklám szaga van...
süti beállítások módosítása