Irodatérkép

Megszületett a digitális irodabelső. Tessék csodálkozni!

2017. július 26. 06:00 - heveis

Az irodai környezet nemcsak a vállalat imidzsét hivatott fémjelezni, hanem a kreativitásra is kellene, hogy serkentse a dolgozókat. Mi lehetne látványosabb, mint egy digitálisan változtatható környezet?

Tovább
1 komment

Most kell irodát szerezni! Viszonylag olcsó lesz.

2017. június 30. 06:00 - TothGeza78

ELADÓ/KIADÓ

Sokan mennek a tömegek után: tavasszal vagy augusztus végén, esetleg ősszel keresnek lakást, irodát. Viszont ilyenkor mindenki keres, különösen manapság, amikor vevő, bérlő is akad a piacon bőven. Az okosabbak – tartozzon Ön is közéjük – igyekeznek a ciklusokkal szembe menve vásárolni, bérelni – nem a hullámok hátán hánykolódni és több potenciális bérlővel versenyezve irodákra licitálni.

Tovább
Szólj hozzá!

Hol van ehhez képest a magyar iroda dizájn? Hát sehol!

2017. június 27. 06:00 - csorbazs

Elképesztő, mennyiféle módja van annak, hogy egy cég kifejezze a maga valóját, hogy megcsillantsa identitásának legmélyebb vonásait a nagyközönség előtt. Az iroda kialakítása például egy tökéletes eszköz erre, már ha jól használják! Az Archdaily jóvoltából bukkantunk rá egy csodás irodára, ami iskolapéldája annak, hogy hogyan lehet ezt jól csinálni.

Tovább
Szólj hozzá!

Nem is gondolnánk, hogy milyen fontos a fény az irodában!

2017. június 08. 06:00 - heveis

Amikor új irodába költözik a cég érdemes előre megtervezni, hogyan használhatjuk fel a legjobb módon az adott helyet. Talán nem is gondolnánk, de mégis az egyik legfontosabb kérdés, hogy elég természetes fény éri-e a dolgozókat. Számos felmérés bizonyítja, hogy a természetes fényben töltött órák növelik a dolgozók egészségét és  evvel együtt az életminőségét.

Tovább
Szólj hozzá!

Így válaszd ki a legjobb irodát!

2017. május 26. 06:00 - TothGeza78

ELADÓ/KIADÓ

A cégek életében messze a legnagyobb dilemma, ha első vagy új irodát kell választani. 10-15 éve még nem voltak gázosak a lepukkant lakásokból kialakított ilyen-olyan irodának kinevezett rettenetes cégközpont alkalmatosságok.De ma már igen.

Tovább
Szólj hozzá!

Iroda? Rendelő? Lakásban!?

2017. május 18. 15:37 - TothGeza78

ELADÓ/KIADÓ

Régen még csak elment, ha egy kis cég egy ütött kopott lakásban vagy egy romos gyártelepen alakította ki a központját, azonban ma már a hétköznapibb tevékenységek esetén is ajánlott nagyon odafigyelni arra, hogy hol és milyen körülmények között fogadjuk ügyfeleinket, partnereinket vagy vásárlóinkat.

Tovább
Szólj hozzá!