Irodatérkép

Luxus irodát a menő cégnek!

2017. június 14. 06:00 - TothGeza78

ELADÓ/KIADÓ

Vajon mitől lesz igazán luxus színvonalú egy iroda? Mi az, amitől igazán „hanyatt esnek” ügyfeleink illetve üzletfeleink?

Ma már sokkal-sokkal több az olyan gazdag vállalkozás, amely nem sajnálja a milliókat arra, hogy kibérelje magának a legexkluzívabb céges központokat. Ebben a nem ritkán elképesztően eszelős rongyrázásban döbbenetes módon tudnak egymásra licitálni a cégvezetők. No, persze, nem a gumijavító műhelyek vagy az állattartó telepek céges irodái szoktak beköltözni a Lánchíd pesti hídfőjéhez, hanem a kreatív ipar, vagy éppen más igen jövedelmező tevékenységeket folytató vállalatok ismert gyűjtőhelyei a város legfrekventáltabb pontjain található hiper-szuper irodák.

Az Akadémia Business Center elegáns épülete többféle méretű kiadó irodát kínál

A Világörökségi védettséget élvező területen két épületrész kínál exkluzív irodákat. Az 1861-ben létesült épületet a szigorú műemlékvédelmi előírásoknak megfelelően felújították és kiegészült egy új épületrésszel, amely a legkorszerűbb irodaházi elvárások szerint készült. A kiadó terület 125 nm-től 3406 nm-ig tetszőlegesen választható és rendesen megkérik az árát, 5700 Ft/nm/hó. 

akademia_business_center1.png

Vannak persze még elfogadható helyen lévő céges központok is, melyek az árkategória túlsó végét képviselik és nyilvánvalóan olyan kisvállalatok keresik ezeket, amelyeknél a reprezentációnak semmilyen értelme, jelentősége nincs.

Kőbányán, a Szent László téren már 1000 Ft/nm/hó áron lehet bérelni irodát

Kőbánya centrumában, a Szent László téri Szolgáltató Házban 11 nm és 1200 nm közötti irodákat lehet bérelni jutányos áron. Az épület kívülről és belülről is teljesen vállalható, ideális egy-egy könyvelő irodának vagy akár mérnöki irodának is. A közelben bankfiókok, közületi szolgáltatók és a kerület hivatalai is megtalálhatóak. 

kobanyai_irodak1.png

Van lehetőség arra is, már aki bevállalósabb, hogy szakítson a klisékkel. Azaz nem valamilyen luxus hodály legfelső emeletének, lehetőleg lélegzetelállító panorámával megáldott, nem kevesebb, mint havonta és négyzetméterenként 5000 vagy 8000 Ft-ért vesztegetett csúcsragadozóit válassza.

Ehelyett lehetőség van visszamenni kicsit az időben és egy különleges hangulatú lakás irodát kialakítani. Cégközpontnak ugyanakkor persze nem egy panel lakást vagy valami gyanús gangos ház leszüttyedt kéróját pécézzük ki, hanem igazi gyöngyszemet, különlegességet csípjünk meg, ha ki szeretnénk tűnni.

Roosevelt Business House A+ kategóriás irodaház Budapest szívében 

Az irodaházat az elhelyezkedése, csúcstechnológiás építészeti megoldásai és tágas közösségi terei teszik vonzóvá a bérlők számára. Ha ilyen irodaházban bérelünk irodát, akkor ügyfeleink számára a legmagasabb minőségű, már-már exkluzív környezetet tudjuk biztosítani. 

roosevelt_irodahaz1.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaterkep.blog.hu/api/trackback/id/tr7112552015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása